Активные объявления: 1715

FoReCH 2020 & IFFIP 2020

17 сентября 2020
[Franchise. ua]
0
Комментарии (0)

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2020 & Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2020

Захід буде проходити в форматі 3-х днів з дотриманням необхідних карантинних вимог. 

Дати проведення: 23 - 25 вересня 2020 року.

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, 3-й павільйон, Броварський пр-т, 15, метро Лівобережна.

Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

 

Партнер FoReCH: Barista Games.

Партнери IFFIP: Клуб пакувальників, Всеукраїнська асоціація пекарів, Denys Suhoviy Bakery School.

З огляду на епідеміологічну ситуацію, що склалась навколо захворюваності на COVID-19, повідомляємо, що під час підготовки та проведення форумів враховано всі рекомендації МОЗ та UFI, щодо забезпечення безпеки відвідувачів та експонентів.

 

FoReCH&IFFIP 2020 – унікальний майданчик для діалогу представників усіх професій харчової промисловості та готельного бізнесу.

FoReCH 2020  головний, професійний та авторитетний захід серед представників сектору HoReCa в Україні. Форум задає нові тренди руху індустрії гостинності та являється майданчиком, де презентують все нове і краще, що з’явилося в галузі, тенденції розвитку послуг та сервісу. На території заходу проходять освітні конференції з відомими спікерами сегменту HoReCa, кулінарні майстер-класи та виставка новітнього обладнання та технологій.

Тематичні розділи FoReCH 2020: Restaurant Expo, Restaurant Food Expo, Modern Hotel, World of Tableware, Vending Expo Kyiv, Kyiv Clean Expo.

IFFIP 2020 – головна щорічна та очікувана в середовищі професіоналів харчової та пакувальної індустрії подія. Популярність форуму серед учасників та відвідувачів підтверджує ефективність даного бізнес-майданчика та якість роботи організатора. IFFIP є сполучною ланкою між постачальниками, виробниками обладнання, виробниками упаковки, переробними і виробничими компаніями, оскільки об’єднує 4 самостійних виставки суміжних галузей: Пак Експо, Прод Експо, Прод Тех Маш, Хлібопекарська і кондитерська індустрія.

Переваги проведення виставок IFFIP та FoReCH одночасно:

  • учасники отримують унікальну можливість взяти участь одночасно у двох виставках;

  • гості зможуть відвідати одночасно 2 виставки;

  • напрямки виставок доповнюють один одного і створюють синергетичний ефект.

Що варто відвідати на FoReCH 2020

Ми зберегли оффлайн-формат заходів ділової програми виставок FoReCH та IFFIP 2020, забезпечивши необхідні заходи безпеки. Ми підготували лише актуальні теми від провідних лідерів галузі, які стануть дієвим інструментом підтримки бізнесу в нелегкі часи.

 

Всеукраїнський з’їзд «ЖИТТЯ ПІСЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ НАССР: ПОСТІЙНЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЮЧОЇ СИСТЕМИ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ»  масштабна подія для фахівців із безпечності та якості харчових продуктів. Всеукраїнський з’їзд відбудеться 24 вересня у форматі живого діалогу та дискусій. Під час виступів усіх експертів у залі працюватиме мікрофон, тому кожен охочий матиме змогу поставити запитання експерту у будь-який момент виступу! Більш детальна інформація та програма заходу на сайті IFFIP www.iffip.kiev.ua 

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) та компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» в рамках виставки IFFIP 2020 24 вересня проведуть конференцію «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі» та 23 вересня конкурс хлібобулочних виробів в категоріях: Краща Великодня випічка 2020; Кращий хліб із суміші житнього та пшеничного заварного борошна 2020; Краща упаковка хлібобулочних виробів 2020. Більш детальна інформація та програма заходу на сайті IFFIP www.iffip.kiev.ua

 

BREW BATTLEбатл на приготування кращого кавового напою методом ручного заварювання. Під час батлу учасники будуть готувати напої трьома методами: pour over, aeropress, immersion, використовуючи для цього відповідні девайси, надані організаторами. Партнер Barista Games. Батл проходитиме в два дні: 23 вересня відбірковий етап; 24 вересня фінал. Більш детальна інформація на сайті FORECH www.forech.kiev.ua

 

VEGAN LATTE ART BATTLEбатл, в якому учасники демонструватимуть свої навички та вміння лате-арту, готуючи напої на основі сухих сумішей Fonte та рослинних напоїв Alpro (тобто без кави та молока). Батл проходитиме 25 вересня. Більш детальна інформація на сайті FORECH www.forech.kiev.ua 

 

 

Цього сезону учасники виставок FoReCH та IFFIP готують для вас багато новинок, які ексклюзивно будуть представлені з 23 по 25 вересня у 3-му павільйоні Міжнародного виставкового центру. Ми впевнені в тому, що виставки стануть новим імпульсом для виходу з кризи!

Приєднуйтесь до нас, разом ми зможемо створити круту подію!

Памятайте, виставкице безпечно!

 

Режим роботи виставок FoReCH 2020 та IFFIP 2020:

23 - 25 вересня 10:00 – 18:00 (вхід до 17:30)

25 вересня 10:00 – 17:00 (вхід до 16:30)

Отримати акредитаційну форму, прес-реліз, програму заходів та додаткову інформацію ви зможете в дирекції реклами та PR за тел. +38 (044) 461 93 44, e-mail: alyona@kmkya.kiev.ua. Контактна особа: Олена Марчук.

     Слідкуйте за новинами FoReCH та IFFIP на:

  • Facebook-сторінках: www.facebook.com/InternationalForech

         www.facebook.com/IFFIP.InternationalExhibition

        www.iffip.kiev.ua

Виконання рекомендацій МОЗ та UFI убезпечує учасників та відвідувачів від захворювання та підвищує ефективність роботи.



Нет комментариев. Ваш будет первым!